Fra Zvjezdan Linić čudesno ozdravio?!

Svećenici su s oltara počeli širiti glasine da je fra Zvjezdan Linić, koji je obolio od inoperabilnog tumora mozga, čudesno ozdravio. Linić je potvrdio da su nalazi dobri, no još čeka završnu riječ liječnika.

“Internetom, osobito na Facebooku, lutaju sve moguće izjave. Zadnja je da sam čudesno ozdravio. To nije iz mog izvora… Ja se osjećam prilično dobro, ali fizički malo umorno jer sam oslabio 12 kilograma”, naveo je u novom informativnom biltenu Kuće susreta Tabor u prigodnom izvještaju “Fra Zvjezdan o fra Zvjezdanu”.

Osim što je smršavio, kaže da zbog kemoterapije u obliku tableta i serije od 30 zračenja nije ostao bez kose, nego samo bez nekoliko vlasi, dok njegovi poznanici kažu da su najfascinantniji laboratorijski nalazi krvi, koji se nimalo ne mijenjaju, tj. vrijednosti odgovaraju posve zdravom čovjeku, piše Večernji list.

“Želim da liječnici potvrde moje ozdravljenje i znam da je onda to čudo Božje ljubavi. Prema tome ‘stanovite glasine’ da sam se rušio, da sam padao, da sam operiran, da sam ozdravio nisu od mene niti odgovaraju istini: ne volim da netko ni u ime svoje neke karizme spoznaje širi to kao od Duha Svetoga”, poručio je Linić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr