Godišnji odmor u Ferrariju

Sanjate li da se vozite u crvenoj strijeli, odsjedate u najluksuznijim hotelima? Zahvaljujući njemačkoj putničkoj agenciji Airtours i to je moguće.

Kako udovoljiti Schumijevim fanovima i svim zaljubljenicima u Formulu 1, a pri tome im još izvući novac iz džepa? Odgovor glasi: omogućiti im godišnji odmor u trkačim automobilima.

Marketinški stručnjaci su dobro proučili tržište i svoje klijente prije no što su se uputili u projekt. Prvo pitanje je glasilo: O čemu sanjaju ljudi koji nose crvene kapice, jakne, zastave, šalove, naljepnice, šalice Ferrarija? Odgovor je glasio: Da i oni jednom isprobaju to crveno plastično vozilo koje godinama drže u regalu i to po mogućnosti na pravoj trkačoj stazi.

I bi novi aranžman. Putnička agencija Airtours ponudila je aranžmane u kojima za sada ima mjesta samo za 8 poklonika novog vala zvanog Schumania da jedan tjedan sami isprobaju kako je to biti vozač Formule 1.

Ako uplatite aranžman nećete doduše voziti model F1-2000 već modele 348 Spider te F40. Start i cilj su u Bodenseeu od kuda vodi 1300 kilometara duga staza preko Austrije, Italije do Švicarske. Vrhunac programa je naravno meka Ferrarista Monza gdje je za sve turiste organiziran tečaj Formule 1.

A da bi sve ostalo na nivou za vozače su rezervirani najluksuzniji hoteli. Cijena iznosti 11.568 maraka, a pri tome valja naglastiti da su u cijenu uračunati i puni kasko te osiguranje od krađe.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr