Uhapšen pljačkaš zagrebačke zlatarnice

Policija je uhitila pljačkaša koji je u subotu, 14. kolovoza, iz Zlatarne Celje u Vlaškoj ulici u Zagrebu ukrao novac i nakit u vrijednosti od oko milijun kuna, izvijestio je u ponedjeljak operativni analitičar u PU zagrebačkoj Davor Tor.

O detaljima uhićenja policija će izvijestiti danas u 14 sati na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu PU zagrebačke, Ulica Matice hrvatske 4, najavio je Tor.

List 24sata piše da je policija uhitila nekoliko ljudi osumnjičenih za pljačku zlatarnice, koje će tijekom dana privesti istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Do sada se mislilo da je posao odradio samo jedan pljačkaš koji je ušao u zlatarnicu.

Naime, maskirani muškarac opljačkao je Zlatarnu Celje u Vlaškoj ulici u subotu ujutro oko 9,45 sati, ukravši novac i nakit vrijedan oko milijun kuna.

U policiji je tada novinarima rečeno da je maskirani pljačkaš ušao u zlatarnicu, te je zaposlenici zaprijetio pištoljem i vezao je. Zaposlenica zlatarnice nije bila ozlijeđena, nego je zatečena u stanju šoka. U zlatarnici je bila sama, a napad i pljačka su bili izrazito brzo izvedeni.

Prethodni članak:

arti-201008140060006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr