U samo dva sata dogodile se čak 3 oružane pljačke

U svega dva sata pljačkaši su u ponedjeljak ‘obišli’ splitsko područje i ondje uz pomoć oružja ‘harali’ po trgovinama za otkup zlata i mješovitom robom. Zasad nije poznato koliko su novca odnijeli, no zaposlenicima su prijetili noževima i vatrenim oružjem.

U samo dva sata na području Splita u ponedjeljak dogodile su se čak tri oružane pljačke. Prva se odigrala pola sata prije podneva kada je nepoznati počinitelj u trgovini za otkup zlata u Ulici svetog Lovre u Stobreču oteo dotadašnji utržak i to 30-godišnjem djelatniku prijeteći nožem.

Nakon zlata ‘na meti’ i trgovina mješovitom robom

Za nešto manje od sat vremena gotovo identična situacija odigrala se u Splitu također u poslovnici za otkup zlata i to u
Svačićevoj ulici. Ondje je 29-godišnjoj zaposlenici lopov uz prijetnju pištoljem oteo sav novac koji se nalazio u trgovini. Potom je kao i njegov prethodnih pobjegao u nepoznatom smjeru.

Jutarnji list piše kako se treća krađa dogodila svega 10 minuta nakon toga u trgovini mješovitom robom u Kaštel Novom. Dvije maskirane osobe ušle su trgovinu i pištoljem zaprijetile šokiranim zaposlenicima, koji su im u strahu za život odmah predali novac iz blagajne. Još uvijek nije poznato koliko je teška materijalna šteta u tri razbojništva. Policija za počiniteljima intenzivno traga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr