Tijelo muškarca nestalog na Dunavu pronađeno u Novom Sadu

HGSS javlja da su tijekom prijepodnevnih sati HGSS-ovci iz Vinkovaca zaprimili dojavu policije da je u Novom Sadu pronađeno tijelo muškarca koji se sa još dvoje ljudi utopio u Dunavu prilikom prevrtanja čamca na području Iloka.

Dogodilo se to u u petak 16. kolovoza prije ponoći u blizini obale kod izletišta Lovka i Turske skele nedaleko Iloka prevrnuo se čamac u kojem se nalazilo devet osoba. Šest osoba je spašeno nakon nesreće, no jedna žena se utopila, a dvojica muškaraca su nestala.

Gorski spasioci od tada su svakodnevno bili na Dunavu i tragali za njima. Oko 10 sati u nedjelju, 18. kolovoza, HGSS dobio je dojavu da su ribolovci u jednoj uvali u Iloku primijetili tijelo. Odmah su se uputili ka tom mjestu, koje je inače udaljeno oko dva kilometra od područja na kojem se dogodila nesreća. Po dolasku u uvalu spašavatelji su izvukli tijelo koje su potom predali policiji.

Potraga se nastavila i dalje, sve do danas kada je stigla obavijest o pronalasku tijela. U šestodnevnoj akciji su sudjelovali članovi HGSS-a iz Vinkovaca, Novske, Osijeka i Orahovice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr