STRAVA U BJELOVARU Partnericu rezao ostrim predmetom sve dok nije umrla

Izvanraspravno vijece Zupanijskog suda u Bjelovaru u srijedu je odbilo zalbu odvjetnika Zorislava Krivacica, na odluku o odredivanju istraznog zatvora za J. K. (36), kojeg se sumnjici za brutalno ubojstvo Bjelovarcanke Snjezane Ernjak (49).

Nakon sto su ga sproveli u bjelovarski zatvor, J. K. je zbog psihickih problema, prevezen u zatvorsku bolnicu u zagrebacku Svetosimunsku. No, uskoro bi ga trebali vratiti u Bjelovar kako bi se moglo nastaviti s istragom, jer treba ici na prepoznavanje, pisu 24sata.

Nesluzbeno, jos nisu stigli nalazi iz Centra za vjestacenje iz Zagreba, te nisu poznati detalji vezani uz ubojstvo iz koristoljublja, kako ga je kvalificiralo Zupanijsko drzavno odvjetnistvo.

Ubojica, inace bivsi pravosudni policajac s podebljim kriminalnim dosjeom, svoju je zrtvu ubio u Bjelovaru 26. travnja izmedu 18 i 20 sati u njezinom stanu, i to na posebno svirep i okrutan nacin. Odvjetnistvo navodi kako joj je ostrim predmetom zadao visestruke ozljede po tijelu, od kojih je preminula.

Muskarac, koji ima problema s alkoholom i ozbiljnih psihickih tegoba, najvjerojatnije je partnericu ubio jer je htjela prekinuti vezu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr