STRAHOTA U SLAVONIJI: 'Uplakana djeca, krvavih lica, pretučena, tresla su se od straha'

Pomahnitali 40-godišnjak iz Gunje na Pokladni je utorak u večernjim satima pretukao dvije djevojčice i jednog dječaka koji su veselo krenuli u maškare. Djeca su obilazila okolne kuće i pjevala, sve dok nisu pokucala na njegova vrata.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio je nemili događaj za Glas Slavonije.

Jedno dijete zatražilo liječničku pomoć

“Riječ je o slučaju narušavanja javnog reda i mira u Gunji, u kojem je muškarac rođen 1975. godine verbalno i tjelesno napao tri maloljetne osobe. Utvrđujemo sve okolnosti događaja. O svemu je obaviješteno Državno odvjetništvo u Vukovaru”, kazao je Džigumović.

Dodao je da je jedno dijete zatražilo liječničku pomoć. U vinkovačkoj bolnici je utvrđeno da je riječ o lakšim ozljedama, zbog čega će protiv napadača biti podnesena i kaznena prijava.

Uplakana djeca, krvavih lica, tresući se od straha i šoka, vratila su se kući

Neslužbeno se doznaje da je maskiranu djecu nasilnik drsko otjerao ispred svojih vrata i iz dvorišta, a jedna od djevojčica iz revolta je na fasadu njegove kuće bacila jaje. Muškarac je tada ‘zamračio’ i potrčao za njima. Glasno je psovao, a kada ih je sustigao, počeo ih je snažno tući. Roditelji su bili zaprepašteni kada su se uplakana djeca, krvavih lica, tresući se od straha i šoka, vratila kući.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr