Predao se mladić koji je Ivana Pripuza izbo nožem

Mladić star 24 godine u ponedjeljak je ušetao u vodičku postaju policije i predao se zbog napada na 31-godišnjeg Ivana Pripuza koji se u nedjelju ujutro odvio u tamošnjoj diskoteci. Pripuz koji je izboden nožem nalazi se u bolnici.

Policija za pokušaj ubojstva 31-godišnjeg Ivana Pripuza sumnjiči 24-godišnjeg J.K. koji je, nakon bijega, u ponedjeljak došetao u policiju u Vodicama i predao se. Sve se dogodilo u noći na nedjelju u vodičkoj diskoteci Hacienda tijekom Severininog koncerta kada je Pripuz uboden nožem u trbuh.

“Ne mogu ništa komentirati do završetka kriminalističke istrage pa ni to je li uhićen ili nije”, kazala je Marica Kosor iz šibenske policije. Ivan Pripuz u trbuh je uboden u noći na nedjelju oko tri sata, a vrlo je brzo prevezen i hospitaliziran te operiran u šibenskoj bolnici. Izvan je životne opasnosti.

Okršaj u VIP loži

O motivima napada na Pripuza policija danas nije htjela službeno govoriti, a Večernji list piše kako se neslužbeno govori o napadu iz ljubomore. Napad se dogodio u nedjelju ujutro u VIP loži.

Ivan Pripuz sin je poduzetnika Petra Pripuza i nećak Zorana Pripuza, inače jednog od optuženika u procesu tzv. zločinačkoj organizaciji. Policiji je ranije poznat po sudjelovanjima u prometnim nesrećama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr