Policija traga za četvero maloljetnika

Nacionalna evidencija nestalih osoba ponovno je pozvala u pomoć građane, kako bi im pomogli u traženju za nestalim maloljetnicima. Traga se za četvero mladih koji su nestali u posljednjih tjedan dana.

Traga se za 16-godišnjom Larom Jurić (na slici), koja je nestala u petak 8. lipnja s adrese stanovanja u Donjoj Dobri, Brod Moravice. Lara je visoka između 165 – 170 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe.

Policija traga i za 17-godišnjim Filipom Meašićem (na slici), koji je nestao u utorak, 12. lipnja oko 13 sati, kada je otišao s adrese stanovanja u Zagrebu, Sv. Mateja 70 A. Filip je visok oko 180 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom, crnu trenirku i bijele tenisice.

Traga se i za dva maloljetnika koji su otišli iz osječkog Doma za odgoj djece i mladeži. Vinkovčanin Josip Bumbar, čiji je nestanak prijavljen 12. lipnja, visok je oko 175 centimetra, ima kestenjastu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe.

Marinko Đanija (14) je također nestao u utorak 12. lipnja oko 13 sati. Ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, tamno plavu trenirku i narančasto-smeđe tenisice.

Ukoliko ste vidjeli neke od ovih osoba informacije možete javiti na http://www.nestali.hr , na broj 192 ili se javiti u najbližu policijsku postaju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr