Umalo stradali jer im je gazda začepio dimovod

Četveročlana podstanarska obitelj u Istri, koja se već duže vrijeme sukobljava s gazdinim bratom, umalo je stradala kada je 70-godišnjak začepio dimovod. Naime, tijekom noći, dok su spavali, stan su im popunili čađa i dim.

Sedamdesetogodišnjak iz Banjola ugrozio je živote četveročlane obitelji kada je na kući u kojoj stanuju začepio dimovod. Cijeli slučaj po zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva istražila je pulska policija koja je 70-godišnjaka i kazneno prijavila zbog dovođenja u opasnost života i imovine.

Glas Istre piše kako je riječ o osobi koja je učestalo u sukobu s podstanarskom obitelji koja živi u dijelu kuće njegovog brata. Zbog tih je sukoba i ranije i prekršajno i kazneno prijavljivan te sankcioniran.

I fizički se sukobljavali

Odvjetništvo ga ovaj put tereti da je na obiteljskoj kući začepio dimovod, koji vodi iz prizemnog stana, a u kojem je boravila četveročlana obitelj. Riječ je o 49-godišnjakinji, njenom tri godine mlađem partneru te dvojici sinova. Zbog začepljenog dimovoda, tijekom noći, dok je obitelj spavala, stan su preplavili dim i čađa.

Istarski dnevnik piše kako loš odnos vlasnika dijela kuće s podstanarima nije ostajao uvijek na razini verbalnog sukoba, već je bilo i fizičkih okršaja pa i prijetnji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr