Napio se, izmislio dvostruko ubojstvo i zvao policiju

Neslana šala skupo će stajati sedamdesetjednogodišnjeg Petrinjca nad kojim su službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke upravo završili kriminalističko istraživanje.

On je 23. srpnja u alkoholiziranom stanju u večernjim satima nazvao policijski broj 192 i prijavio “stravičan zločin”, dvostruko ubojstvo u vikendaškom naselju Novo Selištu na obali Kupe kod Petrinje.

Policija je hitno intervenirala, ali je dolaskom u Novo Selište ustanovljeno da je dojava bila lažna, odnosno cijeli događaj izmišljen. Ubrzo je počinitelj identificiran, ali je za policajce ubrzo uslijedilo novo iznenađenje.

Vrijeđao policiju

Čim ih je ugledao u svom dvorištu, počeo je vrijeđati policijske službenike tjerajući ih iz dvorišta, a energično je odbio i alkotest. Brzo je savladan, uhićen i priveden u policijsku postaju, gdje je zadržan do otrežnjenja.

Kako je priopćila glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Dvorski, zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina, Petrinjac je najprije kazneno prijavljen, dok je zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika i prekršajno prijavljen.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr