Na 30-godišnjaka se srušilo stablo i ubilo ga

Tridesetogodišnji radnik Hrvatskih šuma Našice poginuo je pri rušenju stabla u šumi Jelas kod sela Breštanovci. Radnik je ne uspjevši srušiti jedno stablo pomoću njega rušio drugo. Prvo stablo se potom odlomilo i ubilo ga.

U nesreći na radu, u šumi Jelas kod sela Breštanovci, u četvrtak oko 9 sati smrtno je stradao Ilir Ahmetaj (30) radnik Hrvatskih šuma Našice.

Prema neslužbenim izvorima on je s ostalim sjekačima ujutro stigao u šumu određenu za rušenje, a nesreća se dogodila kada je, poslije jednog srušenog stabla, koje nije palo na tlo, Ahmetaj krenuo srušiti drugo stablo, pa se prvo odlomilo i palo na njega nanijevši mu ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće.

Iza sebe ostavio suprugu i šestomjesečnu kćerkicu

Ahmetaj je na poslovima sječe radio 6 godina, bio je omiljen u društvu i dobar radnik, a iza sebe je u Novom Petrovom Selu nedaleko Orahovice ostavio roditelje, brata, suprugu i šesnaestomjesečnu kćerkicu.

O ovom događaju policija nije izvijestila javnost. Prema riječima njegovih kolega šumara nesreća se vjerojatno dogodila zbog nepažnje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr