Muškarac na Plitvicama ubijen zbog psovke?

Dok policija motiv ubojstva još uvijek ne otkriva, svjedoci prepričavaju da je ubojstvu 23-godišnjaka na Plitvičkim jezerima prethodila svađa. Navodno je sve počelo provokacijama ubijenog, na što je njegov radni kolega, inače agresivne naravi, odgovorio ubodom nožem.

“Gdje je tata”, zazivao je u nedjelju cijeli dan dvogodišnji sin Marija Matovine (23) iz Poljanki. Njega je na Plitvičkim jezerima u jednom kafiću ubio Željko Vuković, Marijev radni kolega. Posvađali su se, a potom ga je nožem ubo u prsa.

Ubojicu obitelj poznaje

Marijeva 20-godišnja supruga još uvijek je u šoku, a majka Vesna Matovina ne može vjerovati što se dogodilo.

“Željka znam od rođenja i radili smo zajedno u parku u restoranu. Nikad se nismo svađali i prema meni je uvijek bio dobar čovjek. Što se između njega i mojega sina dogodilo, stvarno ne znam “, kazala je Vesna za 24sata.

Agresivna narav

Neslužbene informacije govore da je ubojstvu prethodilo Marijevo provociranje, a djelatnici pričaju da je Željko imao agresivnu narav.

“Poznajem Željka cijeli život. Iz istog smo mjesta i radimo u parku još od prije rata. Jako je agresivan. Lako plane kad popije, a Mario ga je vrijeđao. Čuo sam da ga je Željko ubio jer mu je opsovao mater. Uzeo je nož i ubo ga”, kazao je Milan Hrnjara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr