Mladića napali, tukli i skalpirali usred Splita

Kad se u petak 23-godišnji Splićanin vraćao iz večernjeg izlaska, brutalno je pretučen na ulici. Nepoznati mladići izbili su mu dva zuba te su ga djelomično skalpirali – nožem su mu gulili kožu s glave!

Domagoja Galića napala je i pretukla grupa mladića nakon što je izašao iz autobusa u centru Splita. Dogodilo se to u petak oko tri sata, kad se vraćao s proslave godišnjice mature.

Teško ozlijeđeni Domagoj uspio je doći do kuće, gdje je shvatio da su mu napadači izbili dva zuba te da su ga skalpirali.

Gulili su mu, naime, kožu s glave. Na čelu mu je ostao krvavi ožiljak od noža, a nedostaje mu i nekoliko centimetara kose, piše Slobodna Dalmacija. U svome naumu, srećom, nisu uspjeli do kraja.

Liječnici u splitskoj bolnici utvrdili su da nesretni 23-godišnjak ima oštećenu rožnicu, dva izbijena zuba, brojne podljeve i razderotine po tijelu.

Liječnici su o napadu obavijestili policiju, koja je potom vrlo brzo privela na razgovor 21-godišnjeg H. Đ. iz Splita. On je priznao policajcima da je napao i ozlijedio 23-godišnjaka, a kao razlog je naveo da ga je ovaj provocirao, vrijeđao i svašta mu dobacivao u autobusu.

Pretučeni Domagoj Galić tvrdi pak da je napadnut bez ikakvog razloga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr