NA TUŠKANCU

KOBNI IZLAZAK U ZAGREBAČKI KLUB: 22-godišnjak nožem pokušao ubiti 21-godišnjaka

Podignuta je kaznena prijava za pokušaj ubojstva protiv 22 -godišnjaka koji je u subotu navečer nožem nasrnuo na 21-godišnjaka ispred Hollywood Vanity Cluba na zagrebačkom Tuškancu.

Kako piše Jutarnji list, večernji subotnji izlazak bio je koban za 21-godišnjeg M. B. T. iz Zagreba, koji je s više posjeklina na ruci i u predjelu prsa pred zoru u nedjelju završio u KBC-u Dubrava.

Detaljna ispitivanja i poligraf

Nakon detaljne kriminalističke istrage policija je privela nekoliko osoba te, nakon poligrafa i ispitivanja, istražitelji su kazneno prijavili za pokušaj ubojstva 22-godišnjeg Antu P.

Navodno je te kobne subote, unutar kluba izbila svađa između Ante P. i M. B. T., sukob se zatim preselio na ulicu, gdje je Ante P. posegnuo za omanjim nožem kojim je više puta uporno pokušavao ozlijediti 21-godišnjaka što mu je uspjelo. M. B. T. iz Zagreba zadobio je više posjeklina na ruci i u predjelu prsa.

Hitna pomoć je ozlijeđenog mladića odvezla u bolnicu, gdje su mu utvrđene, na sreću, lakše ozljede. Motivi ovog napada još uvijek su nepoznati, piše Jutarnji list.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr