Iste večeri zaposlio, drogirao i silovao djevojku

Sedamnaestogodišnja djevojka iz Baranje prošla je pravi horor nakon što se javila na oglas za posao 38-godišnjeg Slavonca. Muškarac koji joj je obećao zaposlenje, na prvom susretu ju je drogirao i silovao.

Tridesetosmogodišnji Slavonac T.M. nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja 17-godišnje djevojke iz Baranje. Zločin se dogodio u ožujku, kad se djevojka pokušala zaposliti u njegovom kafiću kao konobarica.

Oglas u kojem se traže konobarice pronašla je u starim novinama, no nazvala je kako bi provjerila ima li poslodavac još uvijek potrebe za radnicima. Budući da nije mogla iz Baranje doći do njegovog lokala, zamolila ga je da dođe po nju. T.M. je, piše Večernji list, iste večeri sve dogovorio s njenim ocem ističući da neće biti problema s potpisivanjem ugovora.

Smrvio joj sredstvo za smirenje u piće

Potom je djevojku odvezao do lokala, a trebala je prespavati u dvorišnom stanu kod lokala. Prije spavanja joj je ponudio piće i cigaretu, a onda joj potajno u čašu smrvio neutvrđeni lijek koji sadrži anksiolitik, sredstvo za smirenje. U optužnici stoji da ju je nakon toga svukao. Djevojka je plakala i molila ga da stane, no nije to učinio nego ju je silovao. Na odlasku joj je kazao da će “ostati bez glave” ako kolegicama kaže što je učinio.

No, djevojka je ipak slučaj prijavila policiji. Optuženi T.M. branio se tvrdeći da nije znao koliko Baranjka ima godina te je kazao da ga je pitala je li mu privlačna. Sud mu nije povjerovao. I prije je osuđivan, zbog pokušaja ubojstva i iznude, a u trenutku kad je počinio novi zločin bio je na uvjetnoj slobodi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr