Dileri dijete iskorištavali za prodaju droge po Kninu

Šest mladića iz Knina u dobi od 18 do 26 godina i po jedna osoba iz Lastova i Sinja u dobi od 21 i 20 godina iskorištavali su dijete mlađe od 14 godina za raspačavanje marihuane.

Naime, njih osmero osumnjičeno je u šibenskoj policiji za ukupno 13 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policija ih je otkrila nakon što je u utorak u Kninu oko 20.35 sati u Suronjinoj ulici u Mercedesu šibenskih registarskih oznaka jedan od Kninjana policijskim službenicima izručio manju količinu marihuane. Potom je policiji priznao da je s još petoricom muškaraca ove godine u više navrata na području Knina prodavao i posredovao u prodaji marihuane i da su pri tome iskorištavali dijete, očito računajući na to da u dijete nitko neće posumnjati, piše Večernji list.

”Svi osumnjičeni, izuzev djeteta, uz kaznene prijave dovedeni su u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave, a o sudioništvu osumnjičenog djeteta bit će izviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku”, istaknuli su iz šibenske policije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr