Zašto Aljoša Asanović voli Kugu

Član stručnog stožera hrvatske reprezentacije ne skriva oduševljenje ovim Fordovim modelom.

7.4.2010.
11:58
VOYO logo

Individualnost je rastući trend i postaje sve očitija u svim područjima potrošačke industrije. Umjesto da kupuju izravno sa polica, mnogo se kupaca odlučuje za personalizirane proizvode.

Mnoštvo različitih stilova života i promjene modernog društva osjećaju se i u automobilskoj industriji, pa tako i u Fordu. Iz toga promišljanja su nastali različiti elementi personalizacije za različite automobile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program personalizacije Individual je sada dostupan na sedam modela, od malenog Forda Ka koji nudi originalne pakete Tattoo, Digital Art i Grand Prix do modela S-MAX i Galaxy kojima je donio luksuzni kožni interijer i elegantne stilske elemente izvana i iznutra.

Posebno je zanimljiv paket Individual na Ford Kugi. Njezin izražajni kinetički dizajn na vanjštini i u unutrašnjosti može se dodatno naglasiti premium kožom, zatamnjenim staklima i 19-inčnim aluminijskim kotačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako se u voznom parku Hrvatskog nogometnog saveza našla i Ford Kuga, najatraktivniji SUV, odmah je postala prvim izborom članova. Među njima je i Aljoša Asanović, član stručnog stožera hrvatske reprezentacije i nezaobilazna figura nogometnog svijeta.

Aljoša ne skriva oduševljenje ovim Fordovim modelom. Prema njegovim riječima, Ford Kuga je fantastičan automobil koji ga je impresionirao prvenstveno dizajnom, snagom i osjećajem sigurnosti koji pruža. Dodao je i kako je Ford Kuga perfektno oblikovan automobil, baš za sportaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo