Za 10.000 eura vaš klinac će biti glavna faca u vrtiću!

Na svjetskom sajmu igračaka u Nürnbergu bit će predstavljen poseban model Auto Union Silver Arrow tip C u omjeru 1:2 s lančanim prijenosom. Vaš klinac ga može dobiti za 'samo' 10.

3.2.2010.
18:12
VOYO logo

Sljedeći će se vikend u Nürnbergu održati 61. međunarodni sajam igračaka. Audi AG bit će prvi proizvođač automobila na svijetu koji će na takvoj manifestaciji predstaviti dio svojih proizvoda.

Međunarodni sajam igračaka u Nürnbergu je jedna od vodećih profesionalnih izložbi igračaka i proizvoda za slobodno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 04. do 09. veljače ko 2700 izlagača će predstavit svoje proizvode, a izložbeni prostor za marku automobila sa četiri prstena predstavit će posjetiteljima izbor igračaka i novih proizvoda iz Audi dječjeg svijeta.

Tijekom svog debija na sajmu igračaka Audi će izložiti ekskluzivne modele automobila i igračaka vezanih uz automobile, uključujući autiće na daljinsko upravljanje, plišane autiće i Audi medvjediće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko posjete izložbeni paviljon, stručnjaci iz autoindustrije, novinari, komercijalni preprodavači i kupci na veliko mogu vidjeti što nudi Audi svijet igračaka.

Na sajmu igračaka bit će predstavljen i poseban model Auto Union Silver Arrow tip C u omjeru 1:2 s lančanim prijenosom. Za 'samo' ravno 10 tisuća eura vaš će klinac biti glavna faca u vrtiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također će biti izloženi i plišani Audi TT i medvjedić, Audi dječji automobil i Audi Quattro junior.

Sve ovo dokaz je u korist tvrdnje kako je razlika između dječaka i muškaraca samo u veličini i cijeni njihovih igračaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo