Više od 300 Buba na velikom okupljanju

Ljubitelji Volkswagen New Beetlea iz cijele Europe sastat će se 7. kolovoza u Travemündeu na Baltičkom moru. Okupljanje koje se održava od 2004. zabilježit će ove godine rekordan broj sudionika.

21.7.2010.
17:14
VOYO logo

Sunshinetour je najveće privatno okupljanje ljubitelja New Beetlea u cijelom svijetu, a već je prijavljeno oko 300 New Beetlea i New Beetle Cabrioleta.

Samo iz Belgije, Velike Britanije, Irske, Italije, Nizozemske, Austrije, Poljske, Rusije, Češke, Ukrajine i Bjelorusije organizatorica Gabriele Kraft broji 55 gostiju, a okupila ih je pod motom 'S New Beetleom oko svijeta'. Kraft organizira ovu zabavu već peti put na Baltičkom moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novost je cilj vožnje koja započinje u Volkswagen centru Lübeck u Berliner ulici u 11.30 sati. Plaža u Travemündeu predstavlja idealnu lokaciju, izjavila je Kraft.

Sa svojom velikom pozornicom i savršenom infrastrukturom trg na promenadi uz plažu pravo je mjesto za održavanje open-air koncerta s Jenixom i drugim bendovima Volkswagen Sound Foundationa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresirani vozači New Beetlea, koji želi sudjelovati u ovom događanju, mogu se besplatno prijaviti na internet stranici www.beetle-sunshinetour.de.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo