VIRTUALNI INSTRUKTOR: / Aplikacija Autoškola pomaže u pripremi vozačkog ispita

Image

Mnogi će reći kako je vozačka kultura na hrvatskim cestama na niskoj razini. Loši vozači opasnost su osim za sebe i za ljude i automobile oko sebe.

7.12.2015.
11:01
VOYO logo

"Autoškola je aplikacija namijenjena e-učenju i apsolutni je novitet na hrvatskome tržištu. Jednostavna je za korištenje, stručna je i efektivna, a njen je sadržaj praktičan. Aktivna je na iOS i Android mobilnim platformama, te se planira proširenje na druge platforme u budućnosti. Aplikacija omogućuje korisniku da na zabavan i interaktivan način uspješnije usvoji znanja i zakonske propise kako bi se pripremio za sigurno uključivanje u cestovni promet", priča Rusan.

Image

Aplikacija je nastala u suradnji s varaždinskom tvrtkom Prolink. Razvoj Autoškole je trajao godinu dana, a dogradnja i unapređenje idu dalje, s novim koracima koji će učiniti Autoškolu još sadržajnijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kratke registracije susrećemo se sa sučeljem podijeljenim u tri osnovne kategorije: Teme, Znakovi i Ispiti. Teme korisnicima omogućuju interaktivno učenje prometnih propisa i pravila, informacija o mogućim ponašanjima i reakcijama svih sudionika u prometu i karakteristika same vožnje u svim, u realnome svijetu mogućim, situacijama.

Image

Kategorija Teme je podijeljena u 12 nastavnih jedinica, tako da korisnik aplikacije naizmjenično čita informacije, odgovara na pitanja i pregledava oko 350 3D modela prometnih situacija visoke kvalitete koji su najjači adut ove aplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutar kategorije Znakovi korisnik može odabrati jednu od 9 podkategorija znakova unutar kojih znakove, oznake u prometu i prometnu opremu ceste može pregledavati i po želji o njima čitati dodatne informacije.

Image

Kategorija Ispiti simulira stvarni vozački ispit, s pitanjima koja prate gradivo potrebno za njegovo polaganje, zadanim vremenom, zbrajanjem bodova i pružanjem konačnoga rezultata. Ispiti zasigurno mogu osposobiti one koji žele postati vozači za polaganje njihova ispita, ali i postojećim vozačima osvijestiti njihovo (ne)znanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo