Seat Ibiza ST

Sportski karavan je treća verzija u modelnoj liniji popularne Seatove Ibize.

8.2.2010.
17:35
VOYO logo

Kompaktni karavan u svemu slijedi dizajnersku filozofiju Seata, čime postaje vrlo poželjno vozilo za mladenački i sportski stil življenja.

Ibiza ST predstavlja spoj poznatih nam karakteristika marke, a to su emocionalnost i odličan dizajn, dinamičnost i učinkovitost, te jednostavnost rukovanja i pristupačnost cijene. Seat najavljuje kako će proizvoditi Ibizu ST sa šest varijanti motora i s bogatom ponudom opreme i tehnologija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stilisti u Seat Designu preuzeli su iznimno funkcionalni koncept Ibize ST i uklopili ga u jedinstveni jezik dizajna španjolske marke. Unatoč izvedbi oblika i velikodušnom utovarnom volumenu, ovo vozilo ipak zadržava mladenački i sportski karakter modelne linije Ibize.

S dužinom od 4.23 metara, Ibiza ST je čak za 18 centimetara duža u odnosu na standardnu Ibizu. Time se dobio veliki prtljažni volumen kako bi se zadovoljili svi zahtjevi sportskog i mobilnog stila življenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovni volumen od 430 litara već je iznimno velik u odnosu na konkurenciju, a može se dodatno povećati u stupnjevima preklapanjem stražnjeg podijeljenog sjedala.

Ibiza ST bit će u ponudi s tri benzinska i tri TDI motora s common-rail ubrizgavanjem. Četiri od šest motora rade s izravnim ubrizgavanjem i turbo punjačem. Pokrivaju raspon snage između 51 i 77 kW (70 do 105 KS). Ovdje je potrebno posebno istaknuti učinkoviti 1.2 TDI i 1.2 TSI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Ibize ST na hrvatsko tržište predviđen je za lipanj ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo