Nova marka u Hrvatskoj

Kao što je i najavljeno na gala večeri koja je obilježila dolazak marke Infiniti na hrvatsko tržište, pred 30-ak predstavnika medija otvorena su vrata prvog Infiniti centra u Zagrebu i regiji.

23.7.2010.
16:52
VOYO logo

arti-201007120692006Zastupanje marke Infiniti povjereno je tvrtki Grand Auto, čiji je generalni direktor Davor Sorić zajedno s Jurgenom Schmitzom, regionalnim direktorom za središnju Europu te Deanom Tortijem, voditeljem marke Infiniti, simbolično prerezao vrpcu.

Prema riječima voditelja marke Tortija, ulaskom u novi Infiniti Center započinje potpuno posebno putovanje, jedinstveno i osobno. Obilazak salona, upoznavanje s arhitekturom i uživljavanje u atmosferu koju u svojim centrima Infiniti kreira na potpuno drugačiji, sebi svojstven način, te predstavljanje postave Infiniti modela u centru scenarij su po kojem je novi Infiniti Center službeno otvorio svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Infiniti dolazi iz Japana. Njegova gama sportskih limuzina, coupe i crossover modela uvodi se na tržišta Zapadne Europe putem ovlaštene mreže Infiniti Centara kojima su zajednički individualni pristup i vrlo visoka razina usluge prema kupcima. Do danas, Infiniti Europe otvorio je 35 Centara uključujući i one u Parizu, Madridu, Barceloni, Valenciji, Milanu, Ateni, Antwerpenu, Varšavi, Rimu, Zurichu, Rotterdamu, Sofiji, Amsterdamu, Pragu, Padovi i Hamburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo