Druga invazija Amerikanaca na Istru

Drugi susret ljubitelja američkih vozila svih marki, tipova i godišta održat će se za vikend 14. i 15. svibnja na novoj lokaciji, sajmištu smještenom uz regionalnu cestu Žminj – Potpićan.

5.5.2011.
1:04
VOYO logo

Uspjeh prošlogodišnjeg susreta u Žminju dao je vjetar u leđa organizatorima, da se i ove godine prihvate dvodnevnog spektakla. Posjetitelji će za deset kuna imati priliku uživati u brojnim američkim vozilima svih marki, tipova i godišta.

Izloženim kamionima, terencima, pick-upovima, motociklima, kupeima i rasnim limuzinama biti će zajedničko jedno - značka 'made in USA'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz natjecanje za najatraktivnije vozilo na susretu, organizirat će se nadmetanje u jačini decibela iz auspuha, te kultno braccio di ferro eliminacijsko natjecanje u obaranju ruke.

Također, posjetitelji će imati priliku u kratkom tečaju naučiti osnovne tehnike jahanja konja. Za zabavu će biti zaduženi bendovi Big wave band, Dukes of Hazzard te Le monde band, koji će svirati u subotu navečer i u nedjelju tijekom popodneva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od popratnih sadržaja organizator je naveo mogućnost tetoviranja koje će na mjestu događaja vršiti poznati pulski tattoo majstor Danilo.

Osim po tijelu, posjetiteljima će se nuditi mogućnost crtanja po karoseriji vozila u airbrush i pinstriping tehnikama, koje će prezentirati Rovinjka Sonja Fatorich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prodajnim štandovima moći će se kušati originalne američke gastronomske delicije, kupiti američki suveniri, kaubojski šešir ili originalnu američku registracijsku oznaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo