CLARKSON I EKIPA NA UDARU NAKON IZAZIVANJA KAOSA: / Snimanje razbjesnilo žitelje sela u Yorkshireu

Image

Daleko od tople bila je dobrodošlica koju su u jednom selu u Yorkshireu mogli osjetiti voditelji popularnog showa The Grand Tour, a posebice Jeremy Clarkson kojem je taj dio engleske i zavičaj.

30.5.2017.
13:29
VOYO logo

Prema pisanju Metroa bivšeg su voditelja Top Geara mještani jednog tamošnjeg sela 'uzeli na zub' nakon što je zbog snimanja zatvoren dio puteva zbog čega je domicilno stanovništvo bilo prisiljeno obilaznim putevima dugima i više od 15 kilometara dolaziti do svojih odredišta.

Clarkson i njegovi kolege voditelji Richard Hammond i James May, popularni trojac koji je nedavno tijekom snimanja emisija za svoju drugu sezonu popularnog showa posjetio i Hrvatsku, izabrali su Farnley Tyas u blizini Huddersfielda u Zapadnom Yorkshireu za lokaciju jedne emisije. Viđeni su ondje kako u vozilu koje, piše izvor, kao da je sklepano od dijelova automobila, čamca i mlaznog motora, snimaju emisiju zbog koje je tamošnje stanovništvo bilo inkomodirano. Inače, Clarkson je rodom iz Doncastera u Južnom Yorkshireu i, piše Metro, česta je meta kritika koje ne uzima previše k srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

CLARKSON, HAMMOND I MAY STIGLI U HRVATSKU: Pogledajte kako je prošlo snimanje na Pagu

Image

CLARKSON, HAMMOND I MAY STIGLI U HRVATSKU: Pogledajte kako je prošlo snimanje na Pagu

Vjerojatno neće niti ovu stanovitiog Charlesa Rapleyja kojem je The Grand Show omeo poslovne planove i koji je (ne)organizaciju svega okrivio za 'totalni kaos'.

Glasnogovornička služba emisije uz ispriku je opovrgnula navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snimali smo u Yorkshireu, ali uz svo poštovanje, teško da bi se moglo reći da smo izazvali kaos", kazuje se uz dodatak da je postojala obavijest – ne i javna zbog kontraproduktivnosti u snimanju i smanjenja sigurnosnih rizika – o njihovom dolasku ondje i da je tamošnja policija tek kraće vrijeme bila primorana zaustavljati promet i to na dionici koja nije glavna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo