NOVI PORAZ / Ne ide im bez ozlijeđenog Vatrenog, izgubili i treće kolo zaredom

Image
Foto: Profimedia

Ključni korak prema tri boda gosti iz Seville su napravili krajem prvog poluvremena kada su postigli oba pogotka

5.5.2024.
16:10
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Betisa osvojili su ove nedjelje tri gostujuća boda u španjolskoj La Ligi, u dvoboju 34. kola pobijedili su kod Osasune 2-0.

Image
POZNATI TEREN /

Novi sportski direktor Rudeša do jučer je bio i njihov igrač

Image
POZNATI TEREN /

Novi sportski direktor Rudeša do jučer je bio i njihov igrač

Ključni korak prema tri boda gosti iz Seville su napravili krajem prvog poluvremena kada su postigli oba pogotka. U 41. minuti se prvi puta zatresla domaća mreža, a strijelac je bio Ayoze Perez, dok je u nadoknadi prvog dijela Pablo Fornals povećao na 2-0. Svemu tome je prethodio crveni karton kojeg je u 26. minuti zaradio domaći igrač Moncayola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Betis s igračem više rutinski čuvao prednost, a s nova tri boda je došao šestom Real Sociedadu na dva boda zaostatka. Osasuna je ostala u sredini ljestvice, na 11. mjestu.

Hrvatski napadač Ante Budimir zbog ozljede nije odigrao ni ovu utakmicu za Osasunu, koja je tako izgubila treću uzastopnu prvenstvenu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barišić igrao u pobjedi Rangersa

Hrvatski branič Borna Barišić igrao je do 79. minute za Rangers u 4-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Kilmarnocka u susretu 35. kola škotskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kilmarnock je poveo golom Kennedyja (11), ali je od 22. minute ostao bez isključenog Wrighta. Kapetan Rangersa Tavernier nije iskoristio kazneni udarac, ali je Fabio Silva (45+8) u samoj završnici poravnao na 1-1. U nastavku su za pobjedu Rangersa zabijali Davies (62), Lawrence (71) i Souttar (90+4).

Ovom pobijedom drugi Rangers je stigao do 81 boda, tri manje od vodečeg Celtica koji je još u subotu svladao Hearts sa 3-0. Kilmarnock je četvrti sa 52 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo