Ugostitelj Nikola Rašin bavi se turizmom i apartmanima, dolazi iz mjesta Drage, a u 'Večeru za 5' prijavio se zbog novog iskustva. Iako voli nova iskustva, kada je u pitanju hrana, Nikola voli mediteranske klasike pa ne čudi što voli privesti vrijeme u ribolovu, baš kao i u društvu svoje obitelji.
"U Umagu sam imao trgovinu za ribolov, bavio sam se ronjenjem, a u Dragama imam apartmane i jako dobro sam se snašao. U slobodno vrijeme volim kartati, volim belu kartati, to mi je omiljena igra. Hobi mi je more, to mi je uživancija i sve na svijetu.
Lovim ribu, lignje, poslije to spremim, popijem čašu dobrog vina i super", otkrio je Nikola o sebi. Kuhanjem se počeo baviti još u djetinjstvu, kada je znao skuhati za obitelj - majku i oca.
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e3fc8b2a-d16b-11ee-a84e-16217f2998db/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
Prije negoli se bacio na pripravu večere, današnji domaćin je išao na more - ulovio je lignje i ronio za školjkama koje je odmah i očistio. Uskoro je predstavio i ostatak svojih sastojaka - uz školjke i lignje, Nikola je na popis sastojaka smjestio parmezan, topljeni sir, krumpir, čokoladu i žele bombone. "Školjke su super, obožavam sve vrste, parmezan također", komentirala je popis Tina.
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f09caff4-d16b-11ee-a030-16217f2998db/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
"Toliko nam je pričao o lignjama, napokon ćemo to i probati. Čokolada - ne možeš promašiti s time", dodao je Daniel. "Od ovih sastojaka da se napraviti bomba večera", zaključila je Irena.
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!
Pogledajte video: U Hrvatskoj sve manje goveda, svinja, stoke. Ministarstvo tvrdi da se negativni trend može zaustaviti