Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Istra 1961
GUST RASPORED
/
Istra zatražila promjenu termina utakmice: Čak devet igrača moglo bi biti nespremno
GUST RASPORED
/
Istra zatražila promjenu termina utakmice: Čak devet igrača moglo bi biti nespremno
HRVATSKI SUCI, PAZITE SE
/
Turčin kojeg su suspendirali zbog fizičkog napada 'zagrizao' za preuzimanje hrvatskog prvoligaša
HRVATSKI SUCI, PAZITE SE
/
Turčin kojeg su suspendirali zbog fizičkog napada 'zagrizao' za preuzimanje hrvatskog prvoligaša
ISTRA 1961. - DINAMO 2-2
/
Drama u Puli, sukob Tramezzanija i Bjelice. Kaotična utakmica na Aldo Drosini
ISTRA 1961. - DINAMO 2-2
/
Drama u Puli, sukob Tramezzanija i Bjelice. Kaotična utakmica na Aldo Drosini
'To im je jedino i preostalo'
/
Igor Pamić: 'Kad sam bio trener Istre moji igrači nisu imali love, ali su izlazili. I neka su'
'To im je jedino i preostalo'
/
Igor Pamić: 'Kad sam bio trener Istre moji igrači nisu imali love, ali su izlazili. I neka su'
TRIJUMF UNDERDOGA
/
Istra do senzacionalne pobjede: Igrač Osijeka postigao čak dva autogola pa otišao u suzama
TRIJUMF UNDERDOGA
/
Istra do senzacionalne pobjede: Igrač Osijeka postigao čak dva autogola pa otišao u suzama
SLUŽBENO JE
/
Ove je sezone postigao prvi pogodak za Istru, a sada ga prodaje za pola milijuna eura
SLUŽBENO JE
/
Ove je sezone postigao prvi pogodak za Istru, a sada ga prodaje za pola milijuna eura
NEUGODNO IZNENAĐEN
/
Tramezzani se pobunio: 'Ne prihvaćam da me se vrijeđa, prvi put mi se to dogodilo'
NEUGODNO IZNENAĐEN
/
Tramezzani se pobunio: 'Ne prihvaćam da me se vrijeđa, prvi put mi se to dogodilo'
DRAMA U PULI
/
Goričan odveo Lokomotivu do prve pobjede: Istra promašila penal u zadnjim minutama
DRAMA U PULI
/
Goričan odveo Lokomotivu do prve pobjede: Istra promašila penal u zadnjim minutama
SLAVLJA GOSTIJU
/
Poznata su prva tri sudionika osmine finala Hrvatskog kupa: Prošla dva prvoligaša
SLAVLJA GOSTIJU
/
Poznata su prva tri sudionika osmine finala Hrvatskog kupa: Prošla dva prvoligaša
Rapsodija Plavih
/
Na Maksimiru uz neveru i kiša golova: Dinamo 'petardom' protiv Istre otvorio HNL
Rapsodija Plavih
/
Na Maksimiru uz neveru i kiša golova: Dinamo 'petardom' protiv Istre otvorio HNL
Počinje HNL
/
Što nas čeka, tko je trenutno bolji - Dinamo ili Hajduk? 'Bit će uzbudljivije nego prošle sezone'
Počinje HNL
/
Što nas čeka, tko je trenutno bolji - Dinamo ili Hajduk? 'Bit će uzbudljivije nego prošle sezone'
ZA SEDMU POZICIJU
/
Gorica pobijedila i preskočila Istru: Poznat konačni poredak HNL-a
ZA SEDMU POZICIJU
/
Gorica pobijedila i preskočila Istru: Poznat konačni poredak HNL-a
STRAŠNE SCENE
/
Golman Rudeša nakon teškog sudara pao u nesvijest, suigrači skakali u pomoć
STRAŠNE SCENE
/
Golman Rudeša nakon teškog sudara pao u nesvijest, suigrači skakali u pomoć
NUDE I OBJAŠNJENJE
/
Sopića su odbili, ali Hajduku izlaze u susret: Istra otvara dodatnu tribinu za Bijele
NUDE I OBJAŠNJENJE
/
Sopića su odbili, ali Hajduku izlaze u susret: Istra otvara dodatnu tribinu za Bijele
HNL NEDJELJA
/
Na Poljudu debitira novi trener Hajduka, Rijeka u Puli želi nastaviti sjajan niz
HNL NEDJELJA
/
Na Poljudu debitira novi trener Hajduka, Rijeka u Puli želi nastaviti sjajan niz
PLAVA RAPSODIJA
/
Furiozni Dinamo 'pregazio' Istru na Maksimiru i smanjio zaostatak za Rijekom
PLAVA RAPSODIJA
/
Furiozni Dinamo 'pregazio' Istru na Maksimiru i smanjio zaostatak za Rijekom
JASNA PORUKA
/
Dinamo i Bad Blue Boysi imali istu poruku gotovo u isto vrijeme o istoj stvari
JASNA PORUKA
/
Dinamo i Bad Blue Boysi imali istu poruku gotovo u isto vrijeme o istoj stvari
SKROMNA UTAKMICA
/
Gorica s novim trenerom do boda protiv Istre na Aldo Drosini
SKROMNA UTAKMICA
/
Gorica s novim trenerom do boda protiv Istre na Aldo Drosini
RASTANAK
/
Ante Erceg napušta Istru, svoju zadnju utakmicu s klubom već je odigrao
RASTANAK
/
Ante Erceg napušta Istru, svoju zadnju utakmicu s klubom već je odigrao
IŠLA KAZNENA PRIJAVA
/
Policija privela dvije osobe zbog jezivog transparenta koji je osvanuo na Poljudu
IŠLA KAZNENA PRIJAVA
/
Policija privela dvije osobe zbog jezivog transparenta koji je osvanuo na Poljudu
PODJELA BODOVA
/
Varaždin ispustio dva gola prednosti: Istra se u Pulu vraća s bodom
PODJELA BODOVA
/
Varaždin ispustio dva gola prednosti: Istra se u Pulu vraća s bodom
IMA LI OVOME KRAJA?
/
Nastavlja se afera VARleaks: 'Procurila' još jedna snimka, sada je na meti Rijeka
IMA LI OVOME KRAJA?
/
Nastavlja se afera VARleaks: 'Procurila' još jedna snimka, sada je na meti Rijeka
BIVŠI TRENER HAJDUKA
/
Tramezzani je novi trener Istre: Talijan potpisao na sezonu i pol
BIVŠI TRENER HAJDUKA
/
Tramezzani je novi trener Istre: Talijan potpisao na sezonu i pol
POSLJEDNJA UTAKMICA 11. KOLA
/
Dinamo se lako obračunao protiv Istre i prekinuo negativni niz
POSLJEDNJA UTAKMICA 11. KOLA
/
Dinamo se lako obračunao protiv Istre i prekinuo negativni niz
GOLIJADA NA DROSINI
/
Lokomotiva pomela Puljane: Istra na svom terenu doživjela pravi debakl i produbila krizu
GOLIJADA NA DROSINI
/
Lokomotiva pomela Puljane: Istra na svom terenu doživjela pravi debakl i produbila krizu
LOKOMOTIVA - ISTRA 4:0
/
LOKOMOTIVA - ISTRA 4:0
/
VUKU SE REPOVI
/
Nakon što je sportski direktor izvrijeđao suca, po njemu opleo i trener: 'Upozorili su me i sad to vidim...'
VUKU SE REPOVI
/
Nakon što je sportski direktor izvrijeđao suca, po njemu opleo i trener: 'Upozorili su me i sad to vidim...'
VUKU SE REPOVI
/
VUKU SE REPOVI
/
VRLO RUŽNO
/
Incident u Puli, sportski direktor nakon utakmice izvrijeđao suca: 'Smeće, više ne dolazi ovdje tako suditi...'
VRLO RUŽNO
/
Incident u Puli, sportski direktor nakon utakmice izvrijeđao suca: 'Smeće, više ne dolazi ovdje tako suditi...'
PRESUDILA MAJSTORIJA
/
Gorica slavila Puli i probila se na drugo mjesto: Istra se ispromašivala i to na kraju skupo platila
PRESUDILA MAJSTORIJA
/
Gorica slavila Puli i probila se na drugo mjesto: Istra se ispromašivala i to na kraju skupo platila
GRAD JE NA NOGAMA
/
'Lažne izjave pokazuju nezainteresiranost i nedostatak znanja gradonačelnika'
GRAD JE NA NOGAMA
/
'Lažne izjave pokazuju nezainteresiranost i nedostatak znanja gradonačelnika'
HAJDUKOV KIKS GA JE IZBEZUMIO
/
Kažnjen je i pojedinac koji je bocom u glavu pogodio nogometaša Istre
HAJDUKOV KIKS GA JE IZBEZUMIO
/
Kažnjen je i pojedinac koji je bocom u glavu pogodio nogometaša Istre
LJEPOTICA KOLA
/
Nogometna poslastica u Puli: Istra i Osijek zabili osam pogodaka, pala su dva autogola, gosti prokockali ogromnu prednost
LJEPOTICA KOLA
/
Nogometna poslastica u Puli: Istra i Osijek zabili osam pogodaka, pala su dva autogola, gosti prokockali ogromnu prednost
KATASTROFALAN POČETAK
/
Mislav Karoglan dobio otkaz u Istri 1961 nakon samo tri utakmice
KATASTROFALAN POČETAK
/
Mislav Karoglan dobio otkaz u Istri 1961 nakon samo tri utakmice
NIJE DUGO POTRAJAO
/
Nakon katastrofalnog otvaranja sezone bivši trener Hajduka dobio otkaz: Osvojio samo bod u tri utakmice
NIJE DUGO POTRAJAO
/
Nakon katastrofalnog otvaranja sezone bivši trener Hajduka dobio otkaz: Osvojio samo bod u tri utakmice
POJAČANJE ILI PRINOVA?
/
Dinamo pronašao napadača: Na Maksimir stiže Alžirac koji je prošle sezone oduševljavao navijače u HNL-u
POJAČANJE ILI PRINOVA?
/
Dinamo pronašao napadača: Na Maksimir stiže Alžirac koji je prošle sezone oduševljavao navijače u HNL-u
KRAJ SURADNJE
/
Gonzalo Garcia sporazumno raskinuo ugovor s Istrom 1961!
KRAJ SURADNJE
/
Gonzalo Garcia sporazumno raskinuo ugovor s Istrom 1961!
PREKINUTA KRIZA
/
Tomas debitirao u Osijeku, Mierez zabio za prvu pobjedu nakon čak 12 utakmica
PREKINUTA KRIZA
/
PREKINUTA KRIZA
/
PREKINUTA KRIZA
/
'NULA' NA ALDO DROSINI
/
Remi Istre 1961 i Dinama u čvrstoj i tvrdoj utakmici
'NULA' NA ALDO DROSINI
/
Remi Istre 1961 i Dinama u čvrstoj i tvrdoj utakmici
FAREMACEUTIMA PUNI PLIJEN
/
Slaven Belupo srušio Istru i osvojio važne bodove u borbi za Europu, Krstanović se upisao u povijest
FAREMACEUTIMA PUNI PLIJEN
/
Slaven Belupo srušio Istru i osvojio važne bodove u borbi za Europu, Krstanović se upisao u povijest
DOMAĆI BILI BLIŽI POBJEDI
/
Nula na Šubićevcu: Šibenik i Istra po treći put ove sezone odigrali bez golova
DOMAĆI BILI BLIŽI POBJEDI
/
Nula na Šubićevcu: Šibenik i Istra po treći put ove sezone odigrali bez golova
HNL LUDILO
/
Niste ni svjesni kakvu ligu imamo: 'Drago mi je zbog Istre, ali za mene je hit Rijeka. Hajduk? Puno je toga na Poljudu nejasno'
HNL LUDILO
/
Niste ni svjesni kakvu ligu imamo: 'Drago mi je zbog Istre, ali za mene je hit Rijeka. Hajduk? Puno je toga na Poljudu nejasno'
LUDA UTAKMICA
/
Istra 1961 u VAR showu srušila Osijek i nastavila oduševljavati Hrvatsku: Sad su 4. u HNL-u i bore se za Europu
LUDA UTAKMICA
/
Istra 1961 u VAR showu srušila Osijek i nastavila oduševljavati Hrvatsku: Sad su 4. u HNL-u i bore se za Europu
USKORO I SLUŽBENO
/
Dinamo završio veliki transfer: Na Maksimir stiže hit-igrač HNL-a, platit će ga oko dva milijuna eura
USKORO I SLUŽBENO
/
Dinamo završio veliki transfer: Na Maksimir stiže hit-igrač HNL-a, platit će ga oko dva milijuna eura
MODRI PROTIV HIT MOMČADI HNL-A
/
Već su skinuli skalp Hajduku, a sada isto žele napraviti i Dinamu: 'Veći je pritisak biti na dnu...'
MODRI PROTIV HIT MOMČADI HNL-A
/
Već su skinuli skalp Hajduku, a sada isto žele napraviti i Dinamu: 'Veći je pritisak biti na dnu...'
TKO BI TO REKAO
/
Nestvaran podatak: Povijesna HNL momčad kola! Ovo se nikad prije nije dogodilo
TKO BI TO REKAO
/
Nestvaran podatak: Povijesna HNL momčad kola! Ovo se nikad prije nije dogodilo
ALDO DROSINA SLAVI
/
Euforija u Puli, Istra u naletu: Nakon Hajduka, 'zeleno - žuti' u dramatičnoj završnici srušili i Varaždin
ALDO DROSINA SLAVI
/
Euforija u Puli, Istra u naletu: Nakon Hajduka, 'zeleno - žuti' u dramatičnoj završnici srušili i Varaždin
ANKETA NET.HR-A
/
Tko je glavni krivac za šokantan poraz Hajduka u Puli?
ANKETA NET.HR-A
/
Tko je glavni krivac za šokantan poraz Hajduka u Puli?
'TEŠKO NAM JE'
/
Ivan Leko se posuo pepelom nakon katastrofe Hajduka u Puli: 'Treba prespavati, ako će se uopće moći spavati... '
'TEŠKO NAM JE'
/
Ivan Leko se posuo pepelom nakon katastrofe Hajduka u Puli: 'Treba prespavati, ako će se uopće moći spavati... '
Istra 1961 | Stranica
1
Istra 1961 | Stranica
2
Istra 1961 | Stranica
3
Istra 1961 | Stranica
4
Istra 1961 | Stranica
5
Istra 1961 | Stranica
6