BOLID SE IZVRTIO PA ZAPALIO / Vozačica čudom preživjela stravičnu nesreću

Hrabra vozačica Simona de Silvestro doživjela je tešku nesreću na treningu pri čemu joj se bolid nekoliko puta izvrtio te na kraju i zapalio. Ona je prošla "samo" s opeklinama ruku, a kasnije se veselo slikala sa zavojima.

20.5.2011.
12:10
VOYO logo

Vozačica Simona de Silvestro uspjela je preživjeti tešku nesreću koja joj se dogodila na treningu za utrku Indianapolis 500. Švicarkin bolid nekoliko puta je snažno udario u zaštitni zid te letio nekoliko metara nakon čega se prevrnuo i zapalio.

Prizor je izgledao kao da je nemoguće da itko preživi takvu nesreću. Ubrzo je dotrčao tim ljudi koji je ugasio požar, a vozačica je prošla "samo" s opeklinama po rukama. To joj nije prvi put da joj se bolid zapalio. Isto se desilo i na utrci Indy Cara prošle godine. Ipak to ju nije uplašilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo nevjerojatno je da je Simona sama odšetala do kola hitne pomoći koji su je odveli u bolnicu "Indianapolis' Methodist". Liječici su ustanovili da je na jednoj ruci zadobila opekline drugog stupnja, dok je druga ruka prošla samo s lakšim ozljedama.

Kasnije se veselo slikala sa zavojima koje je nazvala rukavicama Mickey Mousea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo