kakva reakcija / VIDEO Završio karijeru sa stilom: Temperamentni Španjolac dobio ovacije za svoj posljednji potez!

Image
Foto: Facebook

Almagro je tijekom cijele svoje karijere bio poznat po svom burnom temperamentu, a tragove njega je pokazao i u svom posljednjem meču

10.4.2019.
18:05
Facebook
VOYO logo

Španjolski tenisač Nicolas Almagro (33) odlučio je okončati svoju karijeru na ATP Challenger turniru u rodnoj Murciji. Izgubio je meč 1. kola od Marija Vilelle Martineza rezultatom 6:2, 6:2.

Almagro je tijekom cijele svoje karijere bio poznat po svom burnom temperamentu, koji ga je često znao koštati brojnih mečeva. No, Almagro je i u posljednjem meču ostao dosljedan sebi i u velikom stilu se zaputio u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon jednog napada u suparnikov backhand Almagro je dobio laganu lopticu u prednji dio terena i samo je treba prebaciti mrežu. Umjesto toga Almagro ju je zapucao daleko izvan stadiona i izazvao ovacije punih tribina. Video je postao viralan i vrlo popularan među ljubiteljima tenisa, kojima će sigurno nedostajati sjajni Španjolac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv podatak je i još jedan rekord kojeg je Španjolac ostvario tijekom karijere. Almagro je naime, u 16 godina svoje karijere ispalio čak 2879 aseva, što je apsolutni rekord. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo