VELIKA POBJEDA ZA HRVATSKOG TENISAČA: / Dodig i Polašek izbacili najuspješniji par u povijesti za četvrtfinale Australian Opena

Image
Foto: Brenton EDWARDS / AFP / Profimedia

Braća Bryan najavili su da će završiti karijeru na kraju ove sezone

27.1.2020.
10:15
Brenton EDWARDS / AFP / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i Slovak Filip Polašek izborili su nastup u četvrtfinalu turnira muških parova na Australian Openu pobijedivši u 3. kolu najuspješniji par u povijesti, američke blizance Boba i MikeBryana sa 6-3, 6-4.

Bio je to posljednji meč braće Bryan na Australian Openu, na kojem su šest puta osvajali pobjednički trofej. Amerikanci su najavili završetak karijere na kraju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škugor i Krajicek ispali

Dodig i Polašek će u utorak u četvrtfinalu igrati protiv Britanca Jonnyja O'Mare i Salvadorca Marcela Arevala. Za hrvatskog reprezentativca će to biti treći nastup u četvrtfinalu na Australian Openu u konkurenciji muških parova, dok je Polašek po prvi put u prilici probiti se do polufinala.

Bez plasmana u četvrtfinale ostali su Šibenčanin Franko Škugor i Amerikanac Austin Krajicek, nakon što su ih u 3. kolu nadigrali Meksikanac Santiago Gonzalez i Britanac Ken Skupski sa 6-3, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo