Ne nazire se pomirba / Tenisačica tvrdi da ju je HTS tužio zbog objave: 'Da spremim reket u torbu za Remetinec?'

Image
Foto: Twitter

Napisala je da joj HTS želi uništiti karijeru i da ne dobiva dovoljno financijskih sredstava da bi se normalno bavila tenisom

7.2.2019.
15:19
Twitter
VOYO logo

Hrvatski teniski savez u četvrtak je na svojim službenim stranicama objavio reakciju na teške optužbe mlade ukrajinske tenisačice s hrvatskom putovnicom Oleksandre Oliynykove.

Napisala je da joj HTS želi uništiti karijeru i da ne dobiva dovoljno financijskih sredstava da bi se normalno bavila tenisom. Ljude u savezu i njihove suradnike javno je prozvala "mafijom". Na kraju je rekla da neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, nego za bilo koga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U službenom priopćenju HTS je istaknuo da su njene optužbe lažne te da je Oleksandra dobila sve što je trebala. Reprezentaciju je, kažu, napustila svojevoljno, a financirali su je s više sredstava nego neke kandidate za Olimpijske igre.

Priča je dobila i nastavak. Još u noći sa srijede na četvrtak tenisačica je na svom Twitter profilu objavila da ju je Hrvatski teniski savez odlučio tužiti zbog natpisa u kojima ih je javno prozvala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski teniski savez odlučio me tužiti. Rekli su da njihovi odvjetnici već rade na tome. Bravo, dečki! da spremim svoju torbu za tenis i odmah odem u Remetinec?", napisala je Oleksandra na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo