SRBIJA ŠOKIRANA ĐOKOVIĆEVIM IZGLEDOM: / Bivši najbolji tenisač svijeta se pretvorio u kost i kožu

Image
Foto: AFP, JEWEL SAMAD

Loša forma Novaka Đokovića sve više zabrinjava srpsku javnost koja je jedan od razloga ovakve situacije pronašala u specifičnom načinu prehrane nekadašnjeg najboljeg svjetskog tenisača.

6.3.2017.
17:55
AFP, JEWEL SAMAD
VOYO logo

Đoković je ove godine ispao već u 2. kolu Australian Opena, a prošli je tjedan zapeo već u četvrtfinalu ATP turnira u Acapulcu. Ono što lako može primijetiti na novim fotografijama je da Đoković nikada nije bio mršaviji. Smanjili su mu se mišići, ocrtavaju mu se rebra i očito je da popularni Nole izgleda znatno drugačije nego prije.

Image
SRPSKI TENISAČ POKAZAO DRUGU STRANU: /

Poslušajte kako je bijesan Đoković bio nakon poraza od Kyrgiosa

Image
SRPSKI TENISAČ POKAZAO DRUGU STRANU: /

Poslušajte kako je bijesan Đoković bio nakon poraza od Kyrgiosa

'Osjećam se sjajno'

Đoković već nekoliko mjeseci sa suprugom Jelenom propagira zdravu prehranu. Više ne jede meso i trudi se unositi sirovu hranu koja je puna proteina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta dijeta je odraz mog načina života. Izgubio sam kilograme, ali mi je ova ishrana pomogla da moji pokreti postani brži i određeniji. Osjećam se sjajno", objasnio je Đoković prije nekoliko mjeseci srpskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve veća nervoza

Blic se ranije bavio ovom temom pa je tako opisao i kako izgleda jedan Đokovićev uobičajeni obrok: grašak i kukuruz s peršinom i maslinovim uljem, mrkva s đumbirom i limunom, ribani krastavac i Waldorf salata, orasi, jabuke i umak od indijskih oraščića i gorušice.

Nameće se ipak pitanje može li čovjek koji želi opstati na teniskom vrhu trenirati po nekoliko sati dnevno i igrati iscrpljujuće mečeve ako ne jede meso. Slučajno ili ne, s novim načinom ishrane počeli su padati njegovi rezultati, a on je sve nervozniji, kako na terenu, tako i izvan njega. Nakon poraza u Acapulcu je na konferenciji za novinare izdržao samo pola minute. Jedno ga je pitanje toliko naživciralo da je jednostavno ustao i otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo