ŠOK ZA ČILIĆA: / Najbolji hrvatski tenisač oprostio se od US Opena već u 3. kolu!

Image

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u 4. kolo ovogodišnjeg izdanja posljednjeg Grand Slam turnira sezone, US Opena u New Yorku. Bolji od osvajača ovog turnira iz 2014.

2.9.2016.
21:28
VOYO logo

Meč dug tek sat i 41 minutu završio je rezultatom 6-4, 6-3, 6-3 u korist američkog tenisača koji je od Čilića bio bolji i u nedavnom ogledu dvojice u Davis Cupu. U tom je meču Čilić imao vodstvo od 2-0 u setovima i prednost od 3-0 u gemovima u petom, no sve je prokockao. Ovaj put Sock mu nije dao niti šansu za oduzimanje servisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno je Čilić svoj početni udarac gubio čak četiri puta od čega prvi nakon niza pogrešaka u sedmoj igri otvarajućeg seta. Slično je bilo i u trećem gemu drugog seta, a kada je servirao za ostanak u drugom setu odigrao je još jedan loš gem na svom početnom udarcu i ponudio Socku prednost da prvi servira u trećoj dionici igre.

U završnoj dionici meča Čilić je pokleknuo u osmoj igri nakon čega je Sock sigurnom igrom na početni udarac ušao među 16 najboljih u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki tenisač je sjajno servirao tijekom cijelog dvoboja, osvojio je 86 posto poena nakon što bi ubacio prvi servis, a čak 71 posto nakon svog drugog servisa. S druge strane, Čilić je imao tek 49 posto ubačenog prvog servisa, jednakim postotkom izraženu realizaciju nakon drugog servisa pa i ne čudi što se od ovogodišnjeg US Opena oprostio mnogo ranije no što je planirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo