ŠOK U SRBIJI: / Ana Ivanović im okrenula leđa

Image
Foto: AFP, FRED DUFOUR

Šok u Srbiji! Najbolja srpska tenisačica, trenutno devetnaesta igračica prema WTA ljestvici Ana Ivanović, odlučila se povući iz reprezentacije Srbije.

5.4.2016.
15:35
AFP, FRED DUFOUR
VOYO logo

Prema pisanju B92, Ivanović je prije nekoliko tjedana obavijestila Teniski savez Srbije kako više neće braniti boje svoje zemlje igrajući za reprezentaciju. Ljudi u Savezu pokušali su je uvjeriti da promijeni mišljenje, ali nisu u tome uspjeli. Izbornica Fed Cup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica kazala je:

Image
Foto: AFP, FRED DUFOUR

'Žao mi je što Ana neće biti s nama'

"Prihvatila sam to bez ikakve osude. Žao mi je što Ana neće biti s nama jer smo s njom puno jača ekipa. Meni kao izbornici reprezentaciju ostaje da poštujem njezinu odluku, kao i sve druge odluke svojih tenisačica", kazala je Ječmenica za B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova odluka neće ugroziti nastup Ane Ivanović na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru nadolazećeg leta, jer je ispunila kvotu po broju nastupa za reprezentaciju u Fed Cupu.

Ivanović je za reprezentaciju Srbije odigrala 29 mečeva i upisala dvadeset pobjeda, a najveći uspjeh s reprezentacijom Srbije ostvarila je 2012. godine kad je igrala finale Fed Cupa protiv Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo