SENZACIJA: / Procurile fotografije Đokovića i Ivaniševića; je li ovo moguće?

Image
Foto: Profimedia

Charlotte Gabas objavila fotografije Gorana Ivaniševića i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića

30.6.2019.
15:20
Profimedia
VOYO logo

Novinarka poznatog beIN Sportsa, Charlotte Gabas, objavila je u nedjelju na svom Twitter profilu fotografije na kojima se jasno vidi kako proslavljeni bivši hrvatski teniski profesionalac Goran Ivanišević i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković zajedno treniraju u All England Clubu. Naravno, kako to već obično biva i kako se očekivalo, odmah po objavi fotografija zahuhtalo se među fanovima...

Image
POTVRĐENO JE: /

Ivanišević je novi trener Novaka Đokovića: 'Malo me to iznenadilo'

Image
POTVRĐENO JE: /

Ivanišević je novi trener Novaka Đokovića: 'Malo me to iznenadilo'

Krenule spekulacije

NADAL SVE BLIŽE NAJVEĆEM U POVIJESTI: ‘Nisam opsjednut time, ali naravno da bih volio to učiniti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su krenule spekulacije da je Goran pronašao novi trenerski angažman u trenerskom stožeru prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, a isto se zapitala i novinarka koja je u opisu fotografija postavila pitanje je li Ivanišević stigao kao zamjena za Marijana Vajdu ili će biti jedan od suradnika?

Zasad je nejasno je li Đoković angažirao Gorana samo za Wimbledon, slično kao i nekada sedmog tenisača svijeta i osvajača Davis cupa s Hrvatskom Marija Ančića prije dvije godine, ili će se suradnja nastaviti i nakon turnira. Međutim, na Twitter profilu "Tennis Photos" pojavila se informacija kako je "Nole dodao još jednog člana svom trenerskom stožeru, Gorana, koji će tako pomoći pobjedniku 15. Grand Slamova za vrijeme sljedećih dva tjedna, u trajanju Wimbledona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisalo se kako ga je 2017. htio dovesti

O ovom nema još ništa službeno od strane dvojca. Vrijedi spomenuti kako se prije dvije godine, negdje u vrijeme kad je Đoković dodao Ančića u svoj stožer trenera, pisalo kako je i Goran bio u Noletovom fokusu, ali se taj trenerski "transfer" nije dogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo