POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA HRVATSKA - KAZAHSTAN: / Evo koliko koštaju i gdje ih možete kupiti

Image
Foto: PIXSELL

Osim u sustavu www.ulaznice.hr, odnosno internetskoj prodaji, mogu se kupiti širom Hrvatske kod ovlaštenih agencijskih prodavatelja u sustavu ulaznice.hr

7.3.2018.
15:17
PIXSELL
VOYO logo

Ulaznice za predstojeći susret četvrtfinala Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Kazahstana, koji je na rasporedu od 6. do 8. travnja u Varaždinu, krenule su u prodaju u srijedu, 7. ožujka točno u 12 sati.

ŽELJKO KRAJAN ZA NET.HR: ‘Ovo je zadnja šansa svima koji vole Hrvatsku da gledaju Marina i dečke na domaćem terenu’

Osim u sustavu www.ulaznice.hr, odnosno internetskoj prodaji, mogu se kupiti širom Hrvatske kod ovlaštenih agencijskih prodavatelja u sustavu ulaznice.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj fazi u prodaji su isključivo kompleti za sva tri dana. Cijena kompleta, ovisno o sektoru tribine, je 150 ili 200 kuna. Prvog i trećeg dana susreta, u petak 6., odnosno nedjelju 8. travnja, početak prvog meča planiran je za 14,00 sati. Dvoboj parova u subotu 7. travnja zakazan je za 15,00 sati.

Za nekoliko dana u ponudi će biti i VIP paketi, a detaljnije informacije o cijeni, te početku prodaje pojedinačnih karata (cijena za petak ili nedjelju 80 kuna, za subotu 75 kuna), bit će objavljene uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo