iskoristili pogreške / Neočekivan rasplet US Opena: Nishikori nakon drame izbacio Murraya, Wawrinka lako protiv Del Potra

Image
Foto: AP Images

Nishikori će u polufinalu igrati protiv Švicarca Stanislasa Wawrinke, koji je u svom četvrtfinalnom dvoboju izbacio Argentinca Juana Martina Del Potra

8.9.2016.
8:24
AP Images
VOYO logo

Škotski tenisač Andy Murray poražen je u četvrtfinalnom meču US Opena od Japanca Keija Nishikorija. 

Nakon što je na Olimpijskim igrama u Riju obranio zlato iz Londona, a zatim i po drugi put u karijeri osvojio Wimbledon, Škot nije uspio osvojiti i treći veliki turnir u nizu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to nezivjestan meč u kojem je Murray dominirao u prva tri seta, no Japanac je smogao snage preokrenuti njegovo vodstvo od 2:1 i plasirati se u polufinale turnira. 

U petom i odlučujućem setu Murray je dva puta vraćao break zaostatka, no nakon što je u desetom gemu nizom pogrešaka izgubio servis, Japanac je iskoristio svoju priliku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nishikori će u polufinalu igrati protiv Švicarca Stanislasa Wawrinke, koji je u svom četvrtfinalnom dvoboju izbacio Argentinca Juana Martina Del Potra 7:5, 4:6, 6:3, 6:2. Pobjednik tog meča u finalu će ići na boljeg iz dvoboja Novaka Đokovića i Gaela Monfilsa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo