MA, NIJE MOGUCE: / Cilic ispustio iz ruku prakticki dobiveni mec

Najbolji hrvatski tenisac Marin Cilic nije se uspio probiti do 3. kola turnira Masters 1000 serije u Madridu gdje ga je u 2.

6.5.2015.
17:44
VOYO logo

Bio je to deseti dvoboj ove dvojice tenisaca, a Verdasco je uspio izjednaciti rezultat na 5:5. No, vrlo lako je moglo, a mozda i trebalo biti 6:4 za Cilica koji je u drugom setu stigao na dva poena do pobjede, ali mec-loptu nije izborio.

Marin je bio nadomacan u prvom setu, u kojem je dvaput stvarao (2:0, 4:2), ali odmah i gubio prednost breaka. Odluka o tome kome ce pripasti prvi dio dvoboja donesena je u tie-breaku u kojem je Cilic odlucujucu prednost stekao u desetom poenu te realizirao drugu set-loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verdasco je u drugom setu poveo 2:0, ali je Cilic u sedmom gemu vratio izgubljeno, pa su tenisaci i u drugoj dionici stigli do 13. gema. Cilic je s jednim mini-breakom poveo 5:2, ali je dopustio Spanjolcu niz od pet poena cime se Verdasco potpuno vratio u mec. U trecem setu nikakve dvojbe nije bilo.

Cilic je na reternu osvojio svega cetiri poena, a dvaput je gubio servis te tako propustio priliku ponovno doci medu 16 najboljih u Madridu. Verdasca u osmini finala ceka 7. nositelj, sunarodnjak David Ferrer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo