FRANCUSKI NAVIJAČI VEĆ PODIŽU ATMOSFERU: / Nema sumnje, posljednje izdanje ovakvog Davis Cupa bit će - sjajno

Image
Foto: Screenshot

Navijanje je započelo puno prije samog finala

23.11.2018.
12:44
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska teniska reprezentacija gost je u Lilleu gdje finale Davis Cupa samo što nije započelo. Jasno je, uostalom uvijek je tako na ovom natjecanju, domaćin Francuska imat će sjajnu podršku tribina koje se već pune i zagrijavaju.

Prava je šteta što će ovakve slike nestati već sljedeće godine budući da Davis Cup mijenja svoj format pa će se po novome osamnaest svjetskih reprezentacija sljedeće godine ogledati u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško će se ponoviti takva atmosfera

Dakle, prema novom formatu sljedeće godine Davis Cup će se igrati od 18. do 24. studenog na način da se od ponedjeljka do četvrtka kroz šest skupina po tri reprezentacije odluči o četvrtfinalistima. Njih će činiti šest pobjednika skupina i dva najbolja drugoplasirana koji će u petak odlučivati o subotnjim polufinalistima, čija je nagrada automatska kvalifikacija za završnicu 2020. Dvije najbolje reprezentacije će u nedjeljnom finalu odlučivati o pobjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je za očekivati da će tribine, osim vjerojatno domaćinima, predstavljati veliku prednost. Isto tako, za očekivati je da će put Madrida mnogi navijači, no neće to biti isto i svakako ne ovako već koji sat pred početak dvoboja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo