ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTO JE ZAISTA RADIO ZA VRIJEME KORONE: / 'Bili bi bijesni da sam to objavio na društvenim mrežama'

Image
Foto: Profimedia

Đoković je najavio Adria Tour i usput otkrio što je točno radio za vrijeme pandemije koronavirusa

25.5.2020.
17:35
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, organizira seriju regionalnih turnira, nazvanu Adria Tour, na kojoj okuplja brojne svjetske zvijezde. Turneja se održava od 13. lipnja do 5. srpnja i to u pet gradova među kojima je i Zadar, a Đoković je tim povodom najavio događaj i usput otkrio što je točno radio za vrijeme pandemije koronavirusa.

"Za razliku od drugih, ja sam puno trenirao. Bili smo u kući u kojoj imam teniski teren i igrao sam puno tenisa. To nisam objavljivao na mrežama jer nisam htio izazivati bijes drugih tenisača. Igrao sam dosta i bio aktivan, pratio sam svoj program. Naravno, s manjim intenzitetom jer nisam znao kada ću se natjecati. Na cijelu ovu turneju Adria Tour gledam ozbiljno, prvi put će svi ti tenisači biti kod nas. Želim da se svi oni vrate s velikim dojmom", kazao je srpski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Novak Djokovic of Serbia celebrates after winning the final of the Dubai Duty Free Tennis Championship in the Gulf emirate of Dubai on February 29, 2020., Image: 501950154, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Potvrdio je kako će se turniri igrati na zemljanoj podlozi i da će od zvijezda za sada doći Alexander Zverev, Dominic Thiem i Grigor Dimitrov.

"Beograd i Zadar će sigurno biti organizatori. Crna Gora i Bosna i Hercegovina još nisu sto posto potvrđene", naglasio je Đoković. Spomenimo kako bi se u Zadru turnir trebao igrati 20. i 21. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo