ĐOKOVIĆ I WAWRINKA U FINALU US OPENA: / Srbin poludio i odglumio Hulka, stradala mu majica u meču protiv Monfilsa

Image

U finalu US Opena, koje je na rasporedu u nedjelju, igrat će najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković te Švicarac Stan Wawrinka.

10.9.2016.
8:14
VOYO logo

Đoković je noćas u polufinalu svladao Francuza Gaela Monfilsa sa 6-3, 6-2, 3-6, 6-2 poslije dva sata i 35 minuta igre.

Bio je to 13. međusobni dvoboj Đokovića i Monfilsa, a Đoković je svaki puta izašao kao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Monfils je nepredvidljiv, ima razdoblja kad mu ništa ne polazi za rukom, a onda ga krene. Nisam mu smio dozvoliti da se vrati u meč u trećem setu. Nakon toga sam fizički pao. Imao sam uspone i padove, ali sam sredinom četvrtog seta uspio slomiti njegov otpor. Sada moram biti spreman za finale", rekao je Đoković, koji je dosad igrao šest finala US Opena i ima dva naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije sve za prvog nositelja u ovom meču išlo baš glatko. Dapače, u jednom je trenutku u potpunosti izgubio živce i odglumio Hulka trgajući gornji dio odjeće.

"Takve se stvari događaju, ponekad strada reket, ponekad majica. Sve je to u žaru borbe. Usput, moram priznati, majica je prilično klvalitetna", kazao je Đoković nakon što se namučio trgajući ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se dogodilo nakon što je Srbin propustio iskoristiti tri vezane break-lopte kod Monfilsova servisa za set pri rezultatu 5-3 za Francuza u trećem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je pribrao i odradio posao do kraja.

U drugom polufinalu Švicarac Stan Wawrinka pobijedio je Japanca Keija Nishikorija sa 4-6, 7-5, 6-4, 6-2, te je tako po prvi puta ušao u finale Grand Slam turnira u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Đoković vodi sa 19-4 u pobjedama, Wawrinka je slavio 2015. u finalu Roland Garrosa, a ove godine još se nisu susreli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo