DEL POTRO ODGOVORIO NA IVANIŠEVIĆEVE OPTUŽBE: / Argentinac je jasno poručio legendarnom Hrvatu zašto se tako ponaša

Image
Foto: PIXSELL

Goran Ivanišević optužio je Juan Martina del Potra da glumi da je ozlijeđen i umoran za vrijeme meča, a ovaj mu je odgovorio.

30.3.2018.
9:20
PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona Goran Ivanišević sinoć je optužio da za vrijeme meča glumi da je umoran i ozlijeđen te na taj način svojim ponašanjem zavarava protivnike. Ivanišević je trenutačno trener kanadskog tenisača Miloša Raonića koji je u kratkom roku dva puta izgubio od Argentinca.

IVANIŠEVIĆ ŽESTOKO O TENISAČU U NAJBOLJOJ FORMI: ‘Uvijek se ponaša kao da je ozlijeđen. On je majstor u tome’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac igra sjajno u posljednje vrijeme, u nizu je od 15 pobjeda, osvojio je Acapulco i Indian Wells, a sada je u polufinala Mastersa u Miamiju.

Del Potra su novinari pitali kako komentira navode o tome da glumi da je ozlijeđen. Argentinca nisu previše zasmetali komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje trenuci kada vam tijelo nešto poručuje i meni je vrlo važno kako se osjećam fizički zbog problema koje sam imao u prošlosti jer nisam slušao sebe. Poziv doktoru kada je set gotov jedna je od opcija i ne oduzima mnogo vremena jer je tada samo promjena strana. Fizičke napore ulažem ja, a ne liječnik. Na terenu sam samo ja i nadam se da ću se u budućnost osjećati bolje jer je veoma teško kad ste umorni", rekao je Del Potro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo