ĆORIĆ NITI SAM NE ZNA ŠTO SE DOGODILO: / 'Igrao sam stvarno dobro, imao dva breaka, a onda sam ostao bez šansi'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski tenisač osvojio je prvi set te je napravio break u drugom da bi potom potonuo.

6.4.2018.
20:45
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji kazahstanski tenisač Mihail Kukušin (ATP - 92.) uspio pobijediti Bornu Ćorića (ATP - 28.) sa 3-6, 7-6 (5), 6-4, 6-2 i donio svojoj momčadi izjednačenje u Varaždinu. Ćorić odlično je otvorio meč, ali na kraju je od Kazahstanca izgubio treći put u tri susreta.

Image
DRAMA U VARAŽDINU: /

Najbolji kazahstanski tenisač slavio nakon velikog preokreta, bijesni Ćorić polomio reket

Image
DRAMA U VARAŽDINU: /

Najbolji kazahstanski tenisač slavio nakon velikog preokreta, bijesni Ćorić polomio reket

"Početkom prvog seta i drugi sam igrao stvarno dobro, izvukao mi se, imao sam dva puta break u drugom setu, malo mi se tu provukao i bio bolji, ali onda sam stvarno ostao bez šanse", rekao je Ćorić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo sam pao fizički, malo mentalno, osjetio sam da ga više ne mogu probiti tako lagano, kao da je svaki put znao što ću odigrati. Bili su vrlo slični mečevi, uvijek se osjećam kao da on zna što ću igrati, kao da nemam rješenja. Bila su vrlo slična sva tri meča s njim", pojasnio je Ćorić.

"Da li je razlog poraza umor zbog putovanja iz SAD-a? Iskreno ne bih trebao tražiti razlog u tome, danas je bio bolji, nisam imao nikakvih rješenja, da li je bio 'jet-leg' ili nešto drugo, ne znam, vidjet ću poslije", odgovorio je tenisač, koji je nedavno napravio dosta problema Federeru, a sada je izgubio od nižerangiranog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tenis, znam da ljudi očekuju da bi danas trebao dobiti 6:2, 6:2, 6:2, ali ne ide to tako. Osjećao sam se dobro set-dva, onda sam malo pao, on je počeo igrati bolje i to je bilo to", završio je. Riječ je potom preuzeo izbornik Željko Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo koliko smo mogli, više nije išlo. Borna je imao kontrolu, set i break, ni to nije bilo lako, u drugom setu je napravio par laganih greški, poslije se Borna morao boriti, imao je nakupljenog umora, znamo da je zadnji došao iz Amerike i nije mu bilo lako", rekao je Krajan pa je najavio dvoboj parova gdje ne namjerava mijenjati nominiranu kombinaciju Mektić - Dodig.

"Za sad ne mislim mijenjati, trenirali su zajedno cijeli tjedan, mislim da nema razloga mijenjati i stavljati Marina sutra, barem zasad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo