Čilić jedva slomio Bolellija, Dodig pometen!

Nakon sjajnog niza pobjeda na zemljanim turnirima i osvajanja najboljeg renkinga u karijeri, Ivan Dodig ispao je već u prvom kolu ATP turnira u Münchenu.

26.4.2011.
17:20
VOYO logo

Ivan Dodig zasjeo je u ponedjeljak na 44. mjesto ATP liste, a dan poslije doživio neugodno iskustvo u 1. kolu uglednog turnira u Münchenu. Od njega je u dva seta bio bolji njemački tenisač Philipp Petschner, koji u Münchenu tradicionalno igra sjajno.

U prvom setu Dodig je doslovno pometen s terena, triput je gubio svoj servis, pa je priliku potražio i dobio u drugoj dionici. Uspio je na početku drugog seta oduzeti servis neugodnom protivniku, ali je kod svog vodstva od 3:2 ponovno izgubio servis i to dvaput zaredom te do kraja više nije uspio uzvratiti Nijemcu istom mjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Münchenu je zato bolje startao Marin Čilić, koji je u dva tijesna seta slavio protiv Talijana Simonea Bolellija 7:5, 7:6 (4). Čilić je ponovno bio jako nesiguran na svoj servis, pa je samo u prvom setu Bolelli imao osam neiskorištenih break-lopti. Ipak, Marin je u ključnim trenucima zadržao koncentraciju i iskoristio višak kvalitete protiv neugodnog Talijana.

Hrvat na 21. mjestu ATP ljestvice u drugom će kolu igrati protiv još jednog neugodnog protivnika, pogotovo na zemlji. Radi se o Argentincu Horaciju Zeballosu, 113. tenisaču svijeta, s kojim se Marin dosad nije sastajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo