RUKOMETNA BUNDESLIGA / VIDEO Domagoj Duvnjak najbolji igrač u pobjedi Kiela, Brozović odličan u dramatičnoj utakmici

Image
Foto: facebook Kiel

Dvojica hrvatskih rukometaša istaknula su se u nedjelju odigravši odlične utakmice.

11.4.2022.
9:35
facebook Kiel
VOYO logo

Najjača rukometna liga na svijetu, Bundesliga, donijela nam je još jedno zanimljivo kolo. Nama najzanimljivija utakmica igrala se u Mindenu, gdje je Kiel našeg Domagoja Duvnjaka igrao protiv istoimenog domaćina.

Minden je vodio gotovo cijelu utakmicu, a u jednom trenutku imali su čak i tri pogotka prednosti. Ipak u zadnjih deset minuta, Kiel je ubacio u petu brzinu i došao do pobjede rezultatom 27:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Duvnjak bio je najbolji igrač Kiela. Postigao je šest golova i imao četiri asistencije. Odličan je bio u posljednjih deset minuta kada je postigao tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlični Brozović

Füchse Berlin kiksao je na svom parketu protiv Hannover Burgdorfa remiziravši 32:32. Imao je domaćin pobjedu u rukama nakon što je Paul Drux 30 sekundi prije kraja izjednačio, međutim dvije sekunde prije kraja Filip Kuzmanovski postavlja konačnih 32:32.

Kod domaćina sjajan je bio Hans Lindberg s 11 golova bez promašaja (osam sedmeraca), a kod gostiju Kuzmanovski je zabio sedam golova, a Ilija Brozović dodao je šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Magdeburga

Magdeburg i dalje dominira Bundesligom. Ovog vikenda bili su bolji od neugodnog Wetzlara. Pobijedili su rezultatom 29:26 i tako utvrdili prvo mjesto na tablici. Najbolji igrač kod Magdeburga bio je islandski reprezentativac Omar Ingi Magnusson koji je zabio četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo