SRBIJU ČEKA PAKAO U SPLITU: / 'Ni njima bilo lako ovdje 2012. pa neće ni nama tamo'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rukometne reprezentacije prve su iz Srbije i Hrvatske koje su odigrale utakmicu poslije raspada Jugoslavije.

28.12.2017.
12:00
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Ostalo je još dva tjedna do početka europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj. Da je navijačka groznica već uzela maha svjedoči podatak da je splitska Spaladium Arena rasprodana u rekordnom roku. Na otvaranju će Hrvatska ugostiti Srbiju, a s obzirom na međusobnu prošlost jasan je i veliki interes.

"Imamo dosta problema s ozljedama i otkazima. Skupina je jako teška. Tu su tipični predstavnici skandinavske škole rukometa Island i Švedsta, pa još i domaćin Hrvatska, koja je također rukometna velesila. Sigurno je da nam neće biti lako, ali ako naši momci pruže maksimum, uvjeren sam da možemo prenijeti poneki bod u drugi krug", rekao je u razgovori za Blic predsjednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće im biti lako

Isto tkao rekao je i da je uvjeren da će u Splitu sve proći u najboljem redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ni njima bilo lako ovdje 2012. kada se u Srbiji održalo Europsko prvenstvo pa neće ni nama biti lako tamo. Ipak, očekujem da će sve proteći u najboljem redu, jer da vas podsjetim, naše rukometne reprezentacije prve su iz Srbije i Hrvatske koje su odigrale utakmicu poslije raspada Jugoslavije. Savezi su u odličnim odnosima tako da sam uvjeren da neće biti incidenata", poručio je Đurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo