RUKOMETNA LEGENDA: / Balić konačno progovorio o Hrvatskoj

Image

Proslavljeni hrvatski rukometaš Ivano Balić dugo nije želio istupiti u javnost. Sve do Katowica kada je bio raspoložen i podijelio svoje dojmove nakon utakmice protiv Bjelorusa (27:21).

17.1.2016.
12:59
VOYO logo

Večernji list prenosi kako se Ivano Balić na poluvremenu spomenutog sraza (15:15) spustio s tribina u svlačionicu.

Po mnogima najbolji rukometaš svih vremena sigurno je svašta imao za reći Kaubojima, koji baš i nisu briljirali protiv Bjelorusa, unatoč pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva utakmica na Europskom prvenstvu bila je baš onakva kakvu sam očekivao. S puno grča u prvom poluvremenu, s lošom obranom. Drugo poluvrijeme odigrali smo baš onako kako je trebalo", kazao je Balić.

Hrvatska pogođena ozljedama

Hrvatska je slavljem protiv Bjelorusa valjda izborila drugi krug i nastup u Krakovu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa zar ste sumnjali da nećemo proći prvi krug?", jasan je Balić.

Image

Hrvatska je na ovom EP-u pogođena ozljedama. Uoči početka turnira u Poljskoj, izbornik Željko Babić ostao je bez Stepančića, Pavlovića, Vuglača, Pešića, a sto posto nisu spremni Duvnjak, Kopljar, Karačić, Mamić. Nije idealno, ali ono što veseli je visok motiv naših igrača koji žele ostvariti što bolji rezultat na EP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić nekoliko puta gledao snimku s Bjelorusijom

"I prije je bilo ozljeda, ali ne toliko puno kao uoči ovog EP-a. Ritam utakmica u sezoni je prejak", objašnjava legendarni rukometaš.

Izbornik Hrvatske, nije se baš naspavao. Analizirao je igru Norveške, ali i gledao nekoliko puta snimku susreta s Bjelorusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve sam više dojma da smo prvo poluvrijeme odigrali kao da smo vagali koje su naše mogućnosti. Nismo igrali s dovoljno energije. U drugom poluvremenu ta se energija oslobodila, a u obrani je Jakov Gojun dosta toga povezao, a Stevanović je branio odlično. Morat ćemo na treninzima češće raditi situacije kada igramo s igračem manje. Imali smo puno isključenja i tu se nismo baš dobro snalazili. Lopta nam ide presporo. Previše se lupa lopta o pod, a to nije dobro. Protiv Norveške si danas ne smijemo dopustiti luksuz da jedno poluvrijeme odigramo slabo, a drugo dobro", zaključio je Babić.

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo