ULOVI LOPTU, OSVOJI TELEMACH PRVENSTVO / Ponosni sponzor rukometa u kreativnom natječaju nagrađuje i navijače!

Image

Uzbudljivi trenuci, strastveni navijači i neizvjesnost na terenu ono je što čini rukomet fantastičnim i ovo Europsko rukometno prvenstvo.

11.1.2024.
11:18
VOYO logo

To nije samo priča o rukometu, već i o povezivanju s nacijom - uzorci navijačkih boja, uzbuđenje u zraku i strastveni povici gledatelja stvaraju neponovljivu atmosferu koja potiče ponos u svakom pojedincu.

Zajedno s ponosnim sponzorom rukometa, Telemach Hrvatska i njihovom EON TV platformom, prenosimo nevjerojatne trenutke naših sportaša, radost pobjeda i hrabrost koju pokazuju u izazovima. Ovaj put nije priča samo o rukometu; to je o duhu, predanosti i ponosu koji definiraju našu sportsku naciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ponosni sponzor ove godine uključio je i gledatelje u Telemach potez dana. Nakon svake emisije 'Vrijeme je za rukomet', na našem portalu glasajte u anketi i odaberite Telemach potez dana, a možete sudjelovati i u kreativnom natječaju Ulovi loptu, osvoji Telemach prvenstvo jer će najkreativniji 29. siječnja postati ponosni vlasnik QLED televizora i godišnje pretplate na EON TV!

A za sve one koji žele mjesec dana besplatnog gledanja programa na EON TV, registrirajte se OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno svima na terenu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo