našičani se pojačavaju / Nexe osigurao novo pojačanje: Mladi reprezentativac stari je znanac trenera Hrvoja Horvata

Image
Foto: RK Nexe

Tomislav dolazi iz Dugog Sela, ima 21 godinu, a trenutno živi u Umagu gdje je do sada i igrao za istoimeni klub

29.4.2019.
15:30
RK Nexe
VOYO logo

Rukometni klub Nexe iz Našica doveo je još jedno pojačanje za sljedeću sezonu. Novi Grom je dosadašnji igrač Umaga Tomislav Severec koji je ugovor potpisao nakon odigrane utakmice hrvatskog prvenstva između Umaga i nexea, koju je našički sastav uvjerljivo dobio.

"Ovih par zadnjih godina Nexe ima stvarno zapažene rezultate, što u SEHA Ligi, što diljem Europe. Za ovako mladog igrača poput mene, to je vrlo privlačna situacija, pa sam uvjeren u svoj dobar igrački napredak u redovima RK Nexe", rekao je Tomislav po potpisu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav dolazi iz Dugog Sela, ima 21 godinu, a trenutno živi u Umagu gdje je do sada i igrao za istoimeni klub već tri godine. U Umagu je postizao iznimne rezultate, a bio je sudionik i kadetske i juniorske reprezentacije. Igra na poziciji lijevog vanjskog.

"Već prije sam imao suradnju s trenerom Hrvojem Horvatom u mlađoj kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji tako da mi njegov rad nije nepoznat. Ekipu iz RK Nexe dosta dobro poznajem u super smo odnosima, pa sam uvjeren kako ću se dobro uklopiti u sastav", rekao je Severec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo